Info

Efter en dejlig lang og varm sommer 2018, bliver det hyggeligt igen at kunne være kreativ, når efteråret kommer.

Derfor har Håndarbejdsskolen i Ringsted lavet et super bredt program af kreative kurser, og alle skal kunne være med DERFOR HAR VI LAVET ET KNALDTILBUD, ja rigtig læst, vi har sænket priserne så langt, at alle kan være med.

Vi kan selvfølgelig ikke leve af under skud på sigt men håber virkelig, at ved at lave dette knaldtilbud, gør at vi fremover kan få mange flere kurser op og stå, til glæde for alle kreative sjæle.

Vi er jo en lille aftenskolen og den køre på frivillig basis, men vi skal kunne give vores lærer løn og der jo andre udgifter, blandt andet til diverse modeblade/mønster, vi har også dampstation og presse mm. til rådighed, som alle kursister frit kan benytte på kurserne.

Vi er medlem at en upolitisk organisation DOF = Dansk oplysningsforbund.

Hele bestyrelsen er alle frivillige og vi betaler alle sammen, samme beløb for de kurser der deltages i.

Selvom der har været sidste frist for tilmelding på vores kurser, så tøv ikke med at forhør om muligheden for at komme med på et kursus, ofte kommer man først i tanke om tilmelding når fristen er udløbet, men ring dog alligevel og spørg, det kunne jo være det lige var din tilmelding vi manglede for at blive nok til at gennemføre et hold.

Håndarbejdsskolen afholder så vidt muligt alle kurser i Anlægspavilonen i Ringsted. Der vil dog være undtagelser hvis der er optaget. Så derfor kan nogle kurser foregå andre steder i Ringsted, dette oplyses ud for hver kursus i beskrivelsen.

Inden sæsonstart på "Sy kurserne", arrangere vi gerne en fællestur til en eller flere stofforretninger, hvor vi kan købe det vi gerne vil sy af på kurset.
Det er frivilligt, at deltage i dette arrangement, men det er hyggeligt og vi lærer hinanden, at kende og lærene deltager også og står klar med hjælp til de spørgsmål der måtte dukke op i forbindelse med stofvalg osv.

Vi mødes ved aftalt sted og "fylder biler" og så starter en hyggelig dagsudflugt for "sypigerne"

Vi glæder os til at se dig på et eller flere af Håndarbejdsskolens kurser.

Stof shopping tur til København den 20. April 2017

Vi var på en hyggelig stof shopping tur og besøgte blandt andet, Skipper Stoffer, Ita, Silkehuset, Handler & City stoffer.

Vi drak en kop kaffe på en hyggelig lille cafe samt spiste vores mad hos Meyer i Magasin.

Vi satser på at lave nye ture så alle sy interesserede kan opleve den hyggelige stemning.

kbh2.jpgkbh4.jpgkbh3.jpg