Info

Nye kurser til foråret 2018 er nu klar, se under kurser, der står beskrivelse af hvert enkelt kursus, under de forskellige kurser, du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Selvom der har været sidste frist for tilmelding på vores kurser, så tøv ikke med at forhør om muligheden for at komme med på et kursus, ofte kommer man først i tanke om tilmelding når fristen er udløbet, men ring dog alligevel og spørg, det kunne jo være det lige var din tilmelding vi manglede for at blive nok til at gennemføre et hold.

Vel mødt på Håndarbejdsskolen 

Håndarbejdsskolen i Ringsted er en aftenskole med kreative kurser, så det er denne aftenskole du skal vælge hvis du vil lære noget indenfor de kreative ting.

Håndarbejdsskolen afholder så vidt muligt alle kurser i Anlægspavilonen i Ringsted. Der vil dog være undtagelser hvis der er optaget. Så derfor kan nogle kurser foregå andre steder i Ringsted, dette oplyses ud for hver kursus i beskrivelsen.

Inden sæsonstart på "Sy kurserne", arrangere vi gerne en fællestur til en eller flere stofforretninger, hvor vi kan købe det vi gerne vil sy af på kurset.
Det er frivilligt, at deltage i dette arrangement, men det er hyggeligt og vi lærer hinanden, at kende og lærene deltager også og står klar med hjælp til de spørgsmål der måtte dukke op i forbindelse med stofvalg osv.

Vi mødes ved aftalt sted og "fylder biler" og så starter en hyggelig dagsudflugt for "sypigerne"

Stof shopping tur til København den 20. April 2017

Vi var på en hyggelig stof shopping tur og besøgte blandt andet, Skipper Stoffer, Ita, Silkehuset, Handler & City stoffer.

Vi drak en kop kaffe på en hyggelig lille cafe samt spiste vores mad hos Meyer i Magasin.

Vi satser på at lave nye ture så alle sy interesserede kan opleve den hyggelige stemning.

kbh2.jpgkbh4.jpgkbh3.jpg