Sådan tilmelder du dig

--- SIDSTE NYT ---

Efterårssæsonen er ved at være slut, og forårets kurser vil blive slået op meget snart. Tak for tålmodigheden :-)

Som I nok har hørt, er Anlægspavillonen ramt af vandskade, så vi har fundet andre, midlertidige lokaler til kurserne i efteråret. Alle tilmeldte kursister får direkte besked.

– Begge Sy & Design-hold flytter til Ringsted Kulturhus, Søgade 3, 4100 Ringsted – Caféen 1. sal (elevator)

– Patchwork vil foregå i Ringsted Kulturhus, Søgade 3, 4100 Ringsted – Værkstedet 1. sal (elevator)

– Alle Overlock-kurser flytter til Valdemarskolens håndarbejdslokale (se kort nederst på siden) ...

Glæd dig til at komme i gang med nye kreative projekter – det gør vi, og vi glæder os til at se både "gamle" og nye kursister på et af de spændende hold.

I menuen finder du alle Håndarbejdsskolens kurser med beskrivelse, priser m.m.

Tilmelding til Håndarbejdsskolens kurser sker ved henvendelse til skolelederen på e-mail haandarbejdsskolen@live.dk eller mobil 41 49 12 50.

Når du har indbetalt kursusgebyret, har du sikret dig en plads under forudsætning af, at der er plads på holdet.

Hvis du bliver forhindret, kan du indtil 14 dage før kursusstart få penge retur, dog fratrækkes et administrativt gebyr på 100,00 kr.

Det er ikke muligt at få kursusgebyret tilbage herefter.

Håndarbejdsskolen bruger dygtige og uddannede undervisere, og vi har mindre hold, som sikrer størst muligt udbytte for alle deltagere på holdene.

VALDEMARSKOLENS HÅNDARBEJDSLOKALE

Valdemarkskolen-kort