Patchwork

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Patchwork 20‑09‑2020 10:00 Søn Kulturhuset Maj-Britt Gisselø
Se mere   Luk  
  • Navn: Patchwork
  • Start: 20‑09‑2020
  • Start tid: 10:00
  • Ugedag: Søn
  • Sted: Kulturhuset
  • Underviser: Maj-Britt Gisselø
  • :
Se mere   Luk  

Disse tre søndage vil der være mulighed for at hygge sig med forskellige former for patchwork, måske allerede igangværende projekter. Du kan sy i hånden eller på maskine, og kurset er for både begyndere og øvede.

Kom og arbejd med det patchworkprojekt, du har lyst til. Maj-Britt vil gennemgå et par patchwork-teknikker/-modeller. Hun har arbejdet en del med linealen Curved Ruler, som findes i 2 størrelser og som flere har ytret ønske om at se nærmere på. Der har også været ønsker om at sy med stolper.

Disse to teknikker vil vi kigge på, men skulle du sidde med en ide, du kunne tænke dig at komme i gang med, så er Maj-Britt med på det, bare du kontakter hende inden. Se kontaktoplysninger under fanen "Underviser". 

Der skal selvfølgelig bruges lidt forskelligt stof. Kig i dine gemmer og se, om der er noget, der kan bruges. Skulle du have spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til Maj-Britt.

Medbring din egen symaskine (hvis ikke du syr i hånden), stof og tilbehør, skæreplade, lineal og rullekniv. Har du ikke de tre sidstnævnte, vil der være mulighed for at låne. Tag også kaffe/te og en lille madpakke med til frokostpausen.

Materialeudgifter: Maj-Britt medbringer materialer af forskellig slags til videresalg. Hav eventuelt kontanter med til dette eller du kan betale med MobilePay.

Tilmeldingsfrist: 6. september 2020

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2019
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 20-09-2020 10:00
Mødegange: 3
Lektioner: 21
Undervisere: Maj-Britt Gisselø
Priser:
Almen DKK 875,00
dof