Strik og hækling

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser
Strik og hækling for forældre med børn 14‑09‑2020 09:00 Man Kulturhuset Birgitte Udemark Hansen
Se mere   Luk

Her i efteråret har vi et super tilbud til forældre på barselsorlov. Nok mest for mødre, men fædre er også velkomne. Du kan møde op med dit lille barn og få nogle hyggelige timer med andre forældre.

Når barnet ikke kræver din fulde opmærksomhed, vil du få mulighed for at lære at strikke og/eller hækle. Du får undervisning i de mest basale teknikker.

Du kan vælge at komme med opskrift, garn og pinde/hæklenål – eller du kan begynde med en karklud, hvor du medbringer strikkepinde nr. 3,5/hæklenål nr. 3,5. Du skal også bruge et par nøgler bomuldsgarn 8/8.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviser Birgitte - Se kontaktoplysninger under fanen "Underviser".

I Salen i Kulturhuset er der let adgang med barnevogne.

Tilmeldingsfrist: 31. august 2020

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2021
Status: Tilmeldingsklar