Debataften 2020: Hvorfor brodere?

Hvorfor brodere? – Blandt andet dette spørgsmål vil Håndarbejdsskolen gerne stille og lægge op til debat om på en aften, hvor du helt gratis kan få mere at vide og deltage i debatten.

Hvorfor er det nu, der ses en fremgang inden for håndarbejde? Hvad er det håndarbejde kan, nu hvor vi har penge til at købe næsten alt, vi kan ønske os? Det er nogle af de spørgsmål, det kan være spændende at drøfte.  Ikke at vi finder et endegyldigt svar, men det kan måske sætte tanker i gang og vække nysgerrigheden på, hvad det er nål, tråd og tid kan gøre ved os.

Vi har fået Inger Hald Nielsen til at gøre os klogere og lede debatten. Inger har fået undervisning af Lis Ahrenkiel som elev på Lis´ Broderiskole, hvor hun fik et grundigt kendskab til de gammelkendte broderiteknikker. Hvordan bruger man dem, og hvordan kan vi omsætte dem til moderne og tidssvarende broderi?

Trods disse Corona-tider glæder vi os til at afholde aftenen med alle tænkelige restriktioner. Der er sørget for afstand og håndsprit, og alt er sprittet af inden vi går i gang. Ved ankomst og når vi færdes stående og gående, skal vi bære mundbind i Anlægspavillonen.

Restriktionerne gør det ikke muligt at servere drikkevarer, så medbring venligst selv kaffe, te eller vand.

BEMÆRK: Aftenen slutter kl. 21.00

Tilmeldingsfrist: mandag 23. november