Holdnr Underviser Ugedag Start Slut
Sy, strik eller hækl - voksen og barn Birgitte Udemark Hansen lørdag 30-01-2021 10:00 20-02-2021 13:00
Se mere   Luk

Sy, strik eller hækl – for forældre med barn

Kom sammen med dit barn på minimum 9 år. I skal sammen have valgt, hvad I kunne tænke jer at arbejde med, sy på maskine, hækle eller strikke. Den voksne og barnet kan arbejde på hvert sit projekt inden for samme type håndarbejde eller lave noget sammen. Det betyder, at I hjemme kan hjælpe hinanden videre.

Mød op til første gang med en let opgave – medbring materialer og symaskine, strikkepinde eller hæklenål. I vil derefter få hjælp til ideer og vejledning i jeres videre arbejde.

At udvikle og lave noget med sine hænder øger velvære, trivsel, livsglæde, følelsen af at være nyttig, tilfredsstillelsen ved at præstere noget, der skaber værdi for andre, stimulerer hjerne og finmotorik. Citat fra Folkeskolebladet 19/11-20, skrevet af forsker Anne Kirketerp).

I Coronatiden er der plads til 4 voksne med hver et barn plus underviser Birgitte Udemark Hansen. Se mere under fanen ”Underviser” eller her.

Tilmeldingsfrist: 16. januar 2021

Gå til holdsiden for mere info