Overlock kursus

Kursus 1805

NB. Kun få ledige pladser

Kursusstart : Søndag den 22. april 2018

Tid og Sted : kl. 10.00 - 15.50 - ******endnu ikke på plads*****

Varighed : 1 gang

Indhold : Dette kursus er både for nybegynder og dem der har deltaget i et tidligere kursus, hvor man har lært at bruge sin overlocker. Det vil sige uanset om du er dus med din maskine eller du har prøvet grundteknikken i brugen af din overlocker, så vil du på dette kursus lære at tråde, indstille rigtigt og prøve sy forskelligt. Vi syr en pude med forskellige dekorative tråde og bruger overlock maskinen til udsmykning. om du syr tøj, boligtekstiler, patchwork mm vil du få gavn af dette kursus, derfor er det vigtigt at du lære at tråde din maskine, da vi skrifter mellem 3- og 2- trådet søm. Du skal tillige bruge en bindgriber/koncerter til din overlock.
Du kan se i maskinens brugsanvisning om denne følger med din maskine. Du vil opdage at mange af sømmene, kan bruges kreative til mange forskellige udsmykninger.
Husk at medbringe brugsanvisning og tilbehøret til din maskine.

For at jeg kan være så forberedt som muligt, vil det være en stor fordel, hvis du vil sende mig en mail om hvilke maskine du har til på bybonavent@gmail.com

Bemærk vi vil max. kunne deltag 6 elever på dette kursus, således alle kan få noget ud af det.

Medbring : Din maskine som fungere og manualen.

Lærer : Annette Bonavent

Tilmelding : Senest den 2. April 2018 til email. haandarbejdsskolen@live.dk
eller på tlf. 41 49 12 50

Pris : 375,00 kr.

Betaling : Beløbet indsættes på konto nr. 2520 - 2551479717 husk at mrk. med dit navn samt kursus nr. Betales ved tilmelding.

Materialeudgifter : Medbring 100,00 kr. til materialer