Om os | Kontakt | Praktisk

KONTAKT

Har du generelle spørgsmål? Skriv venligst til kontor@haandarbejdsskolen.dk

Spørgsmål om tilmelding

Se menupunktet Hjemmeside og tilmelding.

Velkommen til den kreative aftenskole.

Håndarbejdsskolen er en selvstændig aftenskole i Ringsted og medlem af Dansk Oplysnings Forbund (DOF).

Håndarbejdsskolen blev grundlagt i 1991 og har siden udbudt kurser i kreative håndarbejdsfag med høj faglighed inden for mode og design.

Skolen drives som en forening under Folkeoplysningsloven. Skolens øverste ledelse er bestyrelsen, som alle er frivillige og ulønnede. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling. Alle med interesse for skolen kan blive medlem.

Da kun underviserne er lønnede, er det muligt at holde priserne på et rimeligt niveau.

Holdene er relativt små, så alle kursister kan få udbytte af undervisningen, der ledes af veluddannede specialister på hver deres område.

Vi forsøger at finde de rette undervisere til relevante emner, så vi kan tilbyde spændende kurser med et højt fagligt niveau.

Har du ønsker eller forslag til kommende kurser, er du velkommen til at kontakte os på e-mail kontor@haandarbejdsskolen.dk.

Inspiration til dit kreative arbejde

Håndarbejdsskolen er på Facebook – klik på linket her: @Haandarbejdsskolen. Vi har også en gruppe, hvor du kan dele din kreativitet eller stille spørgsmål - du finder gruppen her: Håndarbejdsskolens inspirationsgruppe. Husk, at du selv skal melde dig ind i gruppen, da den er privat - indhold kan kun ses af medlemmer.

På Facebook er der mange gode grupper, der kan være super nyttige steder at finde hjælp og ideer. Her er et par forslag til grupper, du kan blive medlem af:

  • Nåleøjet
  • Syning tips og tricks
  • Sy med genbrug
  • Patchwork for alle
  • ... og mange andre - søg gerne på det, du har interesse i, så dukker der en masse op.

Instagram og Pinterest er fyldt med inspiration til kreative udfoldelser. Har du ikke allerede gjort det, skal du oprette en profil, så er du i gang og kan følge mange spændende kilder til nye ideer eller vejledninger.

Andet

Find mere information om skolen, bestyrelsen, medlemskab, undervisere ... i undermenuerne til denne side.

Hjemmesiden er sat op i programmet VuptiWeb8, som udbydes til DOF-skoler af Dansk Oplysnings Forbund.

Webmaster: Catherine Mølvig, e-mail: catmathmoelvig@yahoo.dk