Sidste nyt

Håndarbejdsskolen havde i november besøg af Maria fra Maria Denmark.dk, som afholdte et supergodt og lærerigt foredrag for de mange tilmeldte.

aftnen blev afhold i Sykassen i Ringsted - hos Camilla, som var så venlig at ligge lokale til denne hyggelige aften, vi takker mange gange for det fantastiske fremmøde og for at Camilla ville åbne sin butik for os alle denne aften og tilmed gav en fin rabat.

også en stor tak til Maria fra www.mariadenmark.dk for at forklare og diskutere om stoffer og stof valg.

maria denmark 1.jpg


Så er det nu de mange kurser for alvor starter op på Håndarbejdsskolen.

Vi håber at se mange nye på vores kurser.

Vi var (alle der er tilmeldt vores kurser og som havde lyst at deltage) på tur onsdag den 20. september 2017. hvor vi startede med at besøge vores ny stofbutik i Ringsted, Sykassen, en rigtig hyggelig og god butik med super lækre stoffer, og vi kan takke den søde ejer for den beværtning vi fik.

Derefter besøgte vi byCoco som også sælger stof og tilbehør, derefter tog vi på Big Chef i Ringsted og spiste frokost og som afslutning på dagen besøgte vi Ringsted Museum og Ringsted Mølle, som lige pt har udstilling af accessoirers. Det var bestemt en vellykket og hyggelig dag.

Så til alle nye kursister, det er værd at deltage i vores årlige udflugter, det er altid hyggeligt og vi prøver at besøge nye steder hver gang.

tur2017.jpg 

Vel mødt !

Hilsen

Håndarbejdsskolen

På Ringsted Messen og på Ringsted Natten var der flere der ytrede ønske om at få lavet nogle aftenhold på hverdags aftner, vi har desværre ikke haft held til at kunne sætte et sådan kursus på benene endnu, men vi har i stedet oprettet et lørdagshold som køre hver anden lørdag fra februar og 4 gange frem, se datoer og yderligere info under kurser, kurset retter henvendelse til alle syglade om du er øvet eller nybegynder og derfor hedder kurset  "Hvad vil du sy" håber I derude vil tage godt imod dette kursus, vi skal nok arbejde videre med det ønskede aftenhold.

Håndarbejdsskolen kunne i september i 2016 fejre 25 års jubilæum og i den anledning var der besøg at lokal Avisen Ringsted, ved klik på link kan artiklen i avisen læses her.
 http://sn.dk/Ringsted/Haandarbejdsskolen-fejrer-25-aars-jubilaeum/artikel/599009

Scan_20160810.png